Udviklingsorienteret COO til F&P

Har du bred erfaring med ledelse, HR og arbejdet i et ledelsessekretariat? Har du drevet forandringsprojekter, og kan du skabe motivation og begejstring og samtidig sikre stærke processer og strukturer? Så er du måske vores nye COO?

F&P er brancheorganisation for forsikrings- og pensionsselskaber, og vi arbejder for de bedste rammer for, at branchen kan bidrage til at løse afgørende samfundsopgaver inden for velfærd, tryghed og den grønne omstilling.

Vi er en moderne brancheorganisation, som består af flere områder. Vi arbejder med interessevaretagelse, digitale brancheløsninger og sekretariatsbetjener garantifonde.

Vi repræsenterer en meget reguleret branche, så høj faglighed er vigtig for os. Men vi repræsenterer også en branche med vigtige samfundsopgaver, så udvikling og konstant dialog med omverdenen har også stor betydning.

Dine vigtigste opgaver som COO:

 • Som COO vil du være en tæt sparringspartner og i direkte reference til F&P’s adm. direktør.
 • Du vil være ansvarlig for, at F&P har en professionel og kompetent bestyrelses- og ledelsesbetjening og dermed også være helt central i at understøtte den samlede ledelse og videreudvikle en positiv kultur i organisationen.
 • Du vil få ansvaret for at drive vores medarbejder- og organisationsudvikling, så vi fremmer faglighed, begejstring og motivation med klare roller og ansvar for den enkelte.
 • Du vil få ansvaret for at drive vores HR-arbejde, herunder hvordan vi arbejder med fastholdelse, rekruttering, leder- og medarbejderudvikling og kompetenceudvikling på tværs af organisationen.
 • Du vil få ansvaret for vores interne kommunikation, så vi understøtter en effektiv videndeling og stærk sammenhængskraft.
 • Du vil få en nøglerolle i at videreudvikle vores interne arbejdsgange, vores processer og strukturer, så vi altid fremstår effektive og professionelle.
 • Du vil få ansvaret for at lede vores interne servicefunktioner, så vi fremstår professionelle, åbne og interesserede i omverdenen, når man besøger os.

Vi forestiller os, at du:

 • Har lang ledelseserfaring og har været i forskellige typer organisationer
 • Har bred erfaring med HR og arbejdet i et ledelsessekretariat
 • Kan skabe motivation og følgeskab, og samtidig har du et stærkt blik for processer og strukturer
 • Evner at gøre det komplicerede enkelt
 • Kan både lytte og kommunikere effektivt
 • Har det godt med at træffe beslutninger – også de svære
 • Har godt humør, er en god kollega, som kan lide at samarbejde og vil være med til at udvikle F&P som organisation og arbejdsplads.

Om os

I F&P – brancheforening for forsikring og pension – arbejder vi hver dag for at skabe størst mulig værdi for vores medlemmer – så de kan skabe størst mulig værdi for deres kunder, danskerne. Det gør vi både ved at udvikle og levere værktøjer og løsninger til vores medlemmer og ved at arbejde for, at vi nu og i fremtiden har en stærk og velfungerende forsikrings- og pensionssektor. Det er vigtigt for vores velfærdssamfund.

Hos F&P kommer du til at arbejde sammen med godt 140 kollegaer i Tuborg Havn. Vi værner om den høje faglighed, da den er afgørende for, at vi kan varetage forsikrings- og pensionsbranchens interesser. Vi lægger vægt på et godt samarbejde, og at vi har det godt sammen. Derfor arbejder vi løbende på, at F&P er en god og sund arbejdsplads, hvor vi trives og har fokus på kompetenceudvikling.

Læs mere om F&P som arbejdsplads på www.fogp.dk.

Sådan ansøger du

Send din ansøgning med CV og relevante bilag, så vi har den senest den 18. august 2022. Har du spørgsmål til stillingen, så kan du kontakte adm. direktør Kent Damsgaard i august på ked@fogp.dk og mobil 25853216. Vi forventer at holde samtaler i uge 34. Vi anvender PTP-analyse i forbindelse med samtalerne og vi vil også bede om at se en straffeattest. 

Ansøg
Del i dit netværk
Frist:
Kontaktperson:
Kent Damsgaard Adm. dir. +4525853216 ked@fogp.dk
Arbejdssted:
F&P Philip Heymans Allé 1 Hellerup 2900
Jobagent: Opret jobagent
Forsikring & Pension
Philip Heymans Allé 1
2900 Hellerup
Telefon 41 91 91 91