Strategisk kommunikationsrådgiver med skarpe SoME-og digitale kompetencer (barselsvikariat)

Er du skarp på brugen af sociale medier – og en god rådgiver, når det gælder kommunikation og kampagner? Kan du arbejde strategisk – og har du blik for den rigtige brug af digitale kanaler? Så har vi jobbet til dig.

I F&P’s Kommunikation & Public Affairs afdeling har vi ansvar for kommunikation, public affairs, sociale medier, hjemmesider, kampagner og større events. Vores vigtigste rolle er at skabe synlighed og resultater på tværs af kanaler på vegne af vores medlemmer. Det gælder både vores politiske arbejde og de mange forbrugerværktøjer, som vi leverer på vegne af branchen. 

Nu søger vi en stærk kommunikationsprofil i et barselvikariat, som vi indtil videre forventer løber frem til 1. oktober 2024.

Dine vigtigste opgaver bliver, at:

 • udvikle og drive F&P’s SoMe indsats. Fra at lave opslagene i det daglige – til at udvikle strategien, planlægge indhold og rådgive dine kolleger
 • bidrage med strategisk kommunikationsplanlægning og sikre helhed og høj kvalitet i vores digitale kommunikation
 • fungere som en intern kommunikationsrådgiver i organisationen
 • bidrage til kommunikationsstrategi og kampagneaktiviteter for vores forbrugerværktøj, Forsikringsguiden 
 • deltage bredt i afdelingens øvrige opgaver.

Du er den rette kandidat, hvis du:

 • har en uddannelse med fokus på kommunikation og kampagner 
 • har erfaring med kampagner på de sociale medier fra et bureau, en interesseorganisation eller en lignende organisation måske via et studiejob
 • har et godt blik for kommunikation generelt og særligt har blik for det visuelle udtryk
 • har interesse for politiske processer
 • er god til at netværke med forskellige interessenter – både fagligt og politisk
 • har godt humør, er en god kollega og kan lide at samarbejde og vil være med til at udvikle F&P som organisation og arbejdsplads. 

Hvad kan vi tilbyde dig?
Foruden en masse spændende og udviklende opgaver, kan du forvente at få en 37 timers arbejdsuge i en ambitiøs virksomhed, hvor vi vægter trivsel og balance mellem arbejds- og privatliv højt.

Vores kultur er kendetegnet ved faglig sparring, en uformel omgangstone og hurtige beslutningsprocesser. Vi tilbyder gode muligheder for udvikling og uddannelse.

Løn forhandles på baggrund af erfaring og kvalifikationer, og hertil kommer en række personalegoder i form af attraktiv arbejdsgiverbetalt pensionsordning på 17%, helbredsforsikring, ulykkesforsikring, tandforsikring, 7 ugers fri, en rigtig god kantineordning, fredagsbar og meget mere.

Om os
I F&P – brancheforening for forsikring og pension, arbejder vi hver dag for at skabe størst mulig værdi for vores medlemmer – så de kan skabe størst mulig værdi for deres kunder, danskerne. Det gør vi ved at udvikle og levere værktøjer og løsninger til vores medlemmer og ved at arbejde for, at vi nu og i fremtiden har en stærk og velfungerende forsikrings- og pensionssektor. Det er vigtigt for vores velfærdssamfund. 

Hos F&P kommer du til at arbejde sammen med 150 kollegaer i Tuborg Havn. Vi værner om den høje faglighed, da den er afgørende for, at vi kan varetage forsikrings- og pensionsbranchens interesser.

Vi lægger vægt på et godt samarbejde, og at vi har det godt sammen. Derfor arbejder vi løbende på, at F&P er en god og sund arbejdsplads, hvor vi trives. Det betyder også, at vi har fokus på kompetenceudvikling og dine muligheder for at præge, hvordan dine arbejdsopgaver skal udvikle og udfolde sig.

Læs mere om F&P som arbejdsplads på www.fogp.dk

Sådan ansøger du
Er stillingen lige noget for dig, så send os en ansøgning senest den 1. oktober 2023. 

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte direktør Per Geckler Møller pgm@forsikringogpension.dk eller 2949 4434.

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google Plus Udskriv Tip en ven
Frist:
Kontaktperson:
Per Geckler Møller Direktør +4529494434 pgm@fogp.dk
Jobagent: Opret jobagent
Forsikring & Pension
Philip Heymans Allé 1
2900 Hellerup
Telefon 41 91 91 91